D. Praspaliausko improvizacija: „Daržovių užkandukas“

Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas parodys Jums, kaip greitai pasigaminti daržovių užkandį su „Džiugo“ sūriu.
© DELFI
Pagaminamas per:
4min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sumetame pomidorus ir įdedame rozmarino šakelę, kad įgautų kvapą. Dedame svogūnų laiškus, tačiau ne žalią dalį,o šį kartą dėsime baltą dalį. Sukapojame česnakus, suberiam į keptuvę. Įberiame pipirus, druską. Viską pamaišom. Sudedam į dubenėlį ir apibarstom sūriu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
6 vnt. Svogūnai laškiniai
1 skiltelė Česnakai
1 šakelė Rozmarinai
25 g Džiugo sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
gabaliukas Sviestas
Sudėtingumas :