Cukriniai riestainiai

Autorius: Martyna P.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmušame kiaušinius. Galiausiai suberiame miltus ir užminkome kietoką tešlą. Ją paliekame šaldytuve apie 2-3 h.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, o tuo tarpu iš tešlos suformuojame riestainiukus, kuriuos pabarstome stambiu cukrumi. Kepame apie 10-15 min.

Cukriniai riestainiai
© Asmeninio archyvo nuotr.

Kviečiame ir Jus dalyvauti „Kalėdinių gardėsių“ konkurse!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Sviestas
200 g Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
3 stiklinė Miltai
Sudėtingumas :