Cukinijų žiedai tešloje - ilgai ant stalo neužsiliks

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukiniją nulupkite ir supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Jei reikia, išimkite sėklas.

Kiaušinius išplakite su prieskoniais, išspaustais česnakais ir pienu.

Maišant suberkite miltus.

Cukinijų griežinėlius merkite į tešlą ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos (vidutinės)
2 vnt. Kiaušiniai
150 g Miltai
100 ml Pienas
pagal skonį Druska
žiupsnelis Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
3 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :