Cukinijų užkandėlė

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepkite su aliejumi. Į juos sudėkite stambiai sutarkuotas morkas, kubeliais supjaustytas paprikas ir troškinkite, kol daržovės suminkštės.

Tada sudėkite kubeliais supjaustytas cukinijas ir dar truputį patroškinkite.

Baigiant troškinti sudėkite supjaustytus obuolius, įberkite druskos, cukraus, pipirų, citrinų rūgšties. Supilkite likusį aliejų, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol suminkštės obuoliai.

Karštą užkandėlę sukrėskite į paruoštus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Cukinijos
0,5 kg Morkos
0,5 kg Saldžiosios paprikos
0,5 kg Svogūnai
0,5 kg Antaniniai obuoliai
1 stiklinė Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Citrinos rūgštis
200 ml Vanduo
Sudėtingumas :