Cukinijų ir pievagrybių apkepas

Cukinijų ir pievagrybių apkepas
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Per pusę perpjautą ir išvalytą papriką kartu su 1/2 cukinijos apvirkite 8–10 min.

Svogūną ir 1/2 cukinijos nulupkite (jeigu cukinija jauna, jos galima nenulupti), susmulkinkite, pakepkite keptuvėje su aliejumi.

Iš sviesto, miltų, sultinio, pieno, grietinės bei prieskonių pagaminkite padažą ir įmaišykite sutarkuotą fermentinį sūrį.

Į riebalais pateptą kepimo formą supilkite padažą, sumaišytą su keptomis daržovėmis ir pievagrybiais, sudėkite juostelėmis supjaustytą cukiniją ir papriką. Kepkite apie 30 min.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos
1 vnt. Svogūnai
250 g Pievagrybiai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
50 g Sviestas
2 šaukštas Miltai
1 stiklinė Pienas
1 stiklinė Sultinys
200 g Fermentinis sūris
4 šaukštas Grietinė
40 ml Citrinų sultys
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :