Cukinijų ir obuolių uogienė

Cinamonas ir obuoliai – beveik neišskiriamas duetas. Dar labiau šį duetą paryškina citrinų žievelės, cukinijos suteikia malonios skonio pusiausvyros, tad ši uogienė niekada neatrodys per saldi. Vienodai gerai tinka ir prie varškės sūrio, ir prie lietinių ar vanilinių ledų.
Cukinijų ir obuolių uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode sumaišykite visus ingredientus, išskyrus vanilinį cukrų ir cukrų uogienėms.

Užkaitinkite, palaukite, kol pradės garuoti.

Maišydami suberkite „Dansukker“ cukrų uogienėms ir vanilinį cukrų.

Virkite 15–25 minutes ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišykite.

Jei susidaro putų, jas nugriebkite.

Ištraukite cinamono lazdelę (cinamono lazdeles galite pakeisti keliais gvazdikėliais ar 1–2 šaukšteliais cinamono).

Palikite aušti maždaug 10 minučių.

Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

„Dansukker“
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Sudėtingumas :