Cukinijų blyneliai

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas rinkitės jaunas, kurių odelė dar plonytė ir jų nereikia lupti. Jeigu naudosite didelę peraugusią cukiniją, ją nulupkite ir išimkite sėklas. Tada sutarkuokite stambia tarka.

Suberkite druską, citrinos žievelę, susmulkintus salierų lapus, česnaką, pipirus ir išplaktus kiaušinius. Maišydami suberkite miltus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Papuoškite salierų lapais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Cukinijos
1 šaukštelis Druska
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
10 vnt. Salierų lapai
1 vnt. Česnakai
1/4 šaukštelis Juodieji malti pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Miltai
1/2 šaukštelis Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :