Cukinija su mėsos kukuliais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais. Salierą nuvalykite ir stambiai sutarkuokite. Viską sudėkite į verdantį sultinį ir troškinkite.

Iš maltos mėsos, kiaušinio ir išmirkytos bandelės bei prieskonių pagamintus kukulius išvirkite nedideliame kiekyje vandens. Po to sudėkite į troškinamas daržoves ir dar truputį patroškinkite.

Į pagamintą patiekalą suberkite smulkiai supjaustytus petražolių lapelius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Cukinijos
0,5 kg Salierų šakniavaisiai
0,5 l Sultinys
500 g Malta kiauliena
1 vnt. Bandelės
1 vnt. Kiaušiniai
žiupsnelis Maltos mėsos prieskoniai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :