Cinamoninė višta

Autorius: Gražina Skinderytė
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištą įtrinti prieskoniais ir cinamonu, majonezu ir palikti parai šaldytuve. Prieš kepant į vištos vidų įdėtį obuolį, česnaką ir įdėti į kepimo maišelį. Aplink vištą maišelio viduje sudėti nuluptas bulves ir morkos gabaliukus.

Užrišus maišelį, kepti 220 temperatūroje apie 2 val.

Cinamoninė višta
© Asmeninio archyvo nuotr.
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Višta
pagal skonį Cinamonas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Prieskoniai paukštienai
pagal skonį Majonezas
pagal skonį Majonezas
Bulvės
Morkos
Obuoliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :