CEZARIO salotos su krevetėmis

 (3)
Cezario salotos su krevetėmis
Cezario salotos su krevetėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Česnaką sutrinkite ir užpilkite aliejumi. Palikite kelioms minutėms.

Baltą duoną ar batoną supjaustykite kubeliais (prancūzišką batoną galite pjaustyti riekelėmis), apšlakstykite česnakiniu aliejumi ir paskrudinkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Išlukštentas krevetes apliekite išspaustomis citrinų sultimis ir kelias minutes pamarinuokite meduje su išspaustu česnaku. Kepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite ir apšlakstykite česnakiniu aliejumi. Išmaišykite.

Vieną kiaušinį išvirkite kietai, kitą minkštai.

Kietai virtą kiaušinį supjaustykite.

Kietąjį sūrį stambiai sutarkuokite arba labai plonai supjaustykite.

Minkštai virtą kiaušinį dėkite į dubenį kartu su Vorčesterio padažu, garstyčiomis, citrinų sultimis ir česnakiniu aliejumi.

Viską sumalkite.

Salotas sumaišykite su kiaušiniu, vištiena, skrebučiais, pomidorais ir sūriu.

Užpilkite paruošto padažo.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Krevetės
2 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Medus
1 skiltelė Česnakai
1 vnt. Kiaušiniai
4 riekelė Batonas
4 sauja Salotos
50 g Kietasis sūris
Padažui
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
3 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Vorčesterio padažas
1 šaukštas Garstyčios
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Citrinų sultys
Porcijos: 2
Sudėtingumas :