Česnakinis CHAČAPURI

 (3)
Česnakinis chačapuri
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite tešlos produktus ir gerai išminkykite. Tešlą padalinkite į dvi dalis.

Sutarkuokite sūrį, išspauskite česnako skilteles, sumaišykite kitus įdaro produktus ir gerai išmaišykite.

Iškočiokite tešlą, vieną blyną tieskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Suverskite paruoštą įdarą ir išlyginkite. Užklokite antru tešlos blynu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
150 g Margarinas
270 g Varškė
1 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Cukrus
žiupsnelis Druska
Įdarui
250 g Fermentinis sūris
2 šaukštas Grietinė
1 vnt. Kiaušiniai
4 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :