Česnakinė pica su mocarela

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite miltus, druską, aliejų ir trynį. Įpilkite 100 ml šilto vandens, užminkykite tešlą.

Tešlą gerai iškočiokite ant stalo, paskui susukite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.

Česnako skilteles supjaustykite griežinėliais, mocarelą – šiaudeliais.

Įklokite į kepimo skardą kepimo popieriaus, paviršių patepkite aliejumi. Tešlą iškočiokite į ploną apskritimą, įkelkite į kepimo skardą.

Aptepkite grietine, tada sudėliokite česnako ir mocarelos gabalėlius, pabarstykite druska, maltais čiobreliais. Kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje 15 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
220 g Miltai
1 vnt. Kiaušinių tryniai
1/2 šaukštelis Rupi jūros druska
Picos viršui:
200 g Mocarelos sūris
3 vnt. Česnakai
2 šaukštas Grietinė
pagal skonį Druska
pagal skonį Čiobreliai
Skardai patepti:
2 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :