Česnakinė duonelė

 (2)
Česnakinė duonelė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
4.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Batoną supjaustykite riekelėmis.

Minkštą sviestą gerai išsukite su išspaustomis česnako skiltelėmis ir prieskoniais.

Sviestą užtepkite ant riekelių ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite, kol duonelės gražiai apskrus.

Ištraukus galite apibarstyti smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir palikite atvėsti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Prancūziškas batonas
60 g Sviestas
4 skiltelė Česnakas
0,5 šaukštas Čiobreliai
žiupsnelis Bazilikai
Sudėtingumas :