CEPELINAI kitaip - išvirkšti

 (15)
Už receptą dėkojame skaitytojai Reginai.
Išvirkščias cepelinas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
75min
Įvertinimas:
3.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenimis. Nulupkite, sutrinkite su pienu ir prieskoniais.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels. Įdėkite trintus česnakus ir šiek tiek apkepkite.

Faršą sumaišykite su pienu, prieskoniais, keptais svogūnais, džiūvėsėliais ir kiaušiniais. Gerai išminkykite.

Darykite cepelinus, tik išvirkščius: imkite gabalėlį faršo, tarp delnų suplokite, į vidurį dėkite šaukštą bulvių košės. faršo blyną atsargiai sulenkite ir pavoliokite tarp delnų - turi gauti mėsos cepelinas.

Išvirkščius cepelinus sudėkite į kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Įdarui
3 vnt. Bulvės
100 ml Pienas
žiupsnelis Druska
Tešlai
0,5 kg Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Malti džiūvėsėliai
50 ml Pienas
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
1 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :