BŪTINA IŠBANDYTI: be galo skanus duonos apkepas

 (2)
Duonos apkepas su migdolais
Duonos apkepas su migdolais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baltos forminės duonos riekeles padalinkite į keturias dalis, o batono užteks perpjauti įstrižai.

Ant duonos užtepkite sviesto.

Likusiu sviestu ištepkite kepimo forma.

Į kepimo formą duonos trikampėlius sudėliokite pusiau gulsčius, kad užeitu vienas ant kito.

Reikia žiūrėti, kad apskrudęs kraštelis būtų apačioje.

Užberkite kapotų ir smulkintų migdolų.

Suplakite kiaušinius, grietinėlę, rudąjį cukrų ir cinamoną.

Įlašinkite vanilės ekstrakto ir vėl gerai išmaišykite.

Plakiniu užpilkite duonos riekeles.

Palikite 15 minučių pastovėti, kad duona suminkštėtų.

Dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite 45 minutes.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 riekelė Duona skrudinimui
80 g Sviestas
4 vnt. Kiaušiniai
400 ml Grietinėlė
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis Cinamonas
3 šaukštas Rudasis cukrus
3 sauja Migdolai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :