Burokėlių užkandis

Šis užkandis patiks ir vegetarams.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlius ir morkas nuplaukite ir su odele išvirkite pasūdytame vandenyje. Kai atvės, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite, tada suberkite į tarkuotas daržoves.

Padažui sumaišykite obuolių actą, cukrų, druską, pipirus ir krienus. Apliekite daržoves padažu, išmaišykite ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą. Paskui išskirstykite daržovių masę porcijomis, papuoškite agurkų riekelėmis ir žalumynais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

700 g Burokėliai
4 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Krienai
1 šaukštas Balzaminis actas
1 šaukštas Cukrus
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Žalumynai
1 vnt. Agurkai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :