Burokėlių sultyse marinuoti kiaušiniai

 (2)
Burokėlių sultyse marinuoti kiaušiniai
Burokėlių sultyse marinuoti kiaušiniai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.

Sudėkite į švarų, sodos tirpalu ir karštu vandeniu išplautą stiklainį.

Į puodą įpilkite vandens, obuolių acto, suberkite druską, cukrų,pipirus, įdėkite tarkuotų burokėlių.

Ant mažos ugnies virkite 10 minučių, išmaišykite ir supilkite ant kiaušinių.

Sandariai uždarykite, palaukite, kol atvės, ir padėkite į šaldytuvą.

Skanaukite jau kitą dieną.

Laikykite ne ilgiau kaip vieną savaitę.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Kiaušiniai
700 ml Vanduo
50 ml Obuolių actas
10 g Druska
20 g Cukrus
žiupsnelis Pipirai
4 šaukštas Konservuoti burokėliai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :