Burokėlių karpačio

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
2400min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Burokėlį nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Apibarstykite cukraus pudra ir pusvalandžiui padėkite šaltai.

Citrinos sultis dubenėlyje sumaišykite su druska ir pipirais, supilkite aliejų ir išmaišykite. Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, susmulkintas petražoles, pakepintus ir susmulkintus graikinius riešutus, dar kartą išmaišykite ir užpilkite ant burokėlio.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Salotoms:
1 vnt. Burokėliai
1 šaukštelis Cukraus pudra
1 šaukštas Citrinų sultys
3 šaukštas Aliejus
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Graikiniai riešutai
Papuošimui:
pagal skonį Petražolės
Porcijos: 2
Sudėtingumas :