Burokėlių ir pupų mišrainė

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pupas nakčiai pamerkite, o ryte išvirkite. Burokėlius išvirkite arba iškepkite orkaitėje.

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Užpilkite skysčiu nuo raugintų agurkų arba kopūstų ir palaikykite bent pusvalandį. paskui skystį nupilkite, o burokėlius sumaišykite su pupomis. Svogūną smulkiai supjaustykite, pakepinkite aliejuje ir užpilkite ant salotų. Pagardinkite druska ir pipirais.

Šias salotas galite tiekti ir karštas, tuomet pupoms verdant paruoškite burokėlius ir svogūnus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 stiklinė Pupos
2-3 vnt. Burokėliai
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
4 šaukštas Aliejus
Sudėtingumas :