Burnoje tirpstantys moliūgų keksiukai

 (6)
Moliūgų keksiukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas ir sutrinkite į tyrę.

Viename dubenyje sumaišykite birius produktus, kitame – kiaušinius, moliūgų tyrę, aliejų ir vanilės ekstraktą.

Sumaišykite viską tarpusavyje.

Gautą tešlą išpilstykite į keksiukų formeles (nepilkite iki pat viršaus) ir kepkite 20 minučių.

Kremui suplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standumo ir sumaišykite su maskarponės sūriu. Konditeriniu švirkštu kremą užtepkite ant atvėsusių keksiukų viršaus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1,5 puodelis Miltai
1,5 puodelis Rudasis cukrus
1 šaukštelis Kepimo milteliai
0,5 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Cinamonas
2 vnt. Kiaušiniai
2 puodelis Moliūgų tyrė
0,5 puodelis Kokosų aliejus
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
Kremui
100 ml Grietinėlė
3 šaukštelis Cukraus pudra
4 šaukštas Maskarponės sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :