BURNOJE TIRPSTANTYS meduoliai

 (2)
BURNOJE TIRPSTANTYS meduoliai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Medų, cukrų ir margariną šildyti kartu, kol ištirps. Atvėsinti iki kambario temperatūros, supilti grietinę, miltus su soda, sudėti prieskonius ir užminkyti tešlą.

Galima kepti iš karto arba uždengti drėgna marle ir palaikyti šaltai 24 val. Kepiniai iš palaikytos tešlos yra skanesni. Iškočioti, išpjaustyti formeles, patepti kiaušiniu.

Skardą patepti riebalais ir pabarstyti miltais, kad meduoliai nepriliptų. Kepti 200 C orkaitėje.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Miltai
100 g Sviestas
200 g Medus
100 g Cukrus
100 g Grietinė
5 g Soda
1/2 šaukštelis Prieskoniai meduoliams
Sudėtingumas :