Burnoje tirpstantys kibinai

 (18)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
4.2000 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mil­tus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite su miltais. Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Įda­rui mė­są pagardinkite drus­ka, pi­pi­rais, mal­tais lau­rų la­pe­liais. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, supilkite vandenį ir gerai išmaišykite.

Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.

Pa­ruoš­tus ki­bi­nus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su šaukštu pieno išplaktu kiaušiniu.

Ke­pkite maždaug 30 min. iki 175 laips­nių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
500 g Miltai
250 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
100 g Grietinė (riebi)
žiupsnelis Druska
Įdarui:
400 g Malta kiauliena
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Lauro lapai malti
2 vnt. Svogūnai
200 ml Vanduo
Aptepimui:
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Pienas
Porcijos: 8
Sudėtingumas :