BURNOJE TIRPSTANTYS imbieriniai sausainukai

Pasmaližiauti ir namams papuošti.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.7273 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įberkite tarkuotą imbierą, cinamoną ir maltus gvazdikėlius. Atskirai išmaišykite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei kiaušiniu. Gerai išsukite ir sumaišykite su miltais. Išminkykite tešlą, pabarstykite kočiojimo lentą miltais ir iškočiokite tešlą 5-7 mm lakštu.

Išspauskite norimos formos sausainėlius ir sudėkite juos į riebalais pateptą bei miltais (arba manų kruopomis) pabarstytą skardą. Kepkite 180°C temperatūros orkaitėje 30 min. Iškepusius ir atvėsusius sausainėlius puoškite glajumi ir dekoratyviniais pabarstais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Miltai
1/4 pakelis Kepimo milteliai
gabaliukas Imbiero šaknis
1 šaukštelis Cinamonas
6 vnt. Gvazdikėliai
100 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1 pakelis Vanilinis cukrus
Sudėtingumas :