Burnoje tirpstantys bulvių pyragaičiai

 (14)
Bulvių pyragaičiai su garstyčių padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.2000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Virtas bulves, užpiltas pienu, sutrinkite iki tyrės elektriniu trintuvu.

Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską, pipirus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Tešla neturi būti skysta, bet ir ne per daug kieta.

Tešlą kabinkite šaukštelių ir dėkite į verdantį aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

Garstyčias su grūdeliais sumaišykite su medumi ir majonezu ir patiekite prie išvirtų bulvių pyragėlių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

5 vnt. Bulvės
0,5 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Pienas
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Padažui
1 šaukštelis Medus
1 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
Porcijos: 4
Sudėtingumas :