Burnoje tirpstantis VARŠKĖS apkepas, kuris visada pavyksta

 (9)
Varškės apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą ištrinkite su varške.

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus iki standžių putų.

Į varškę supilkite išplaktus trynius, išmirkytas razinas, maltus džiūvėsius, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Įmaišykite baltymus.

Masę sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite 40-50 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Varškė
1 stiklinė Cukrus
5 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Sviestas
1 sauja Razinos
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :