Burnoje tirpstantis rabarbarų ir jogurto pyragas

Jogurto ir rabarbarų pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite rudąjį cukrų, miltus, avižų sėlenas, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų.

Įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų ir jogurtą. Išlipdykite tešla 24 cm skersmens pateptos formos dugną ir kraštus.

Padenkite rabarbarų gabaliukais ir apibarstykite cinamono bei cukraus maišiniu.

Išsukite kiaušinį, jogurtą, cukrų ir vanilinį cukrų. Užpilkite maišinį
ant rabarbarų gabaliukų.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30-35 minutes.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
0,5 stiklinė Rudasis cukrus
1,5 stiklinė Miltai
4 šaukštas Avižų sėlenos
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Jogurtas
4 šaukštas Aliejus
Įdarui
2 stiklinė Rabarbarai
3 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Cinamonas
Viršui
1 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Jogurtas
4 šaukštas Cukrus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus