Burnoje tirpstantis morkų pyragas

 (5)
Burnoje tirpstantis morkų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus ir razinas. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50-55 minutes.

Kol kepa, paruoškite kremą. Ištirpinkite šokoladą ir išsukite su maskarponę.

Kremą tepkite dar ant gerokai šilto pyrago.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pyragui
2 stiklinė Miltai
120 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Cukrus
2 stiklinė Morkos (tarkuotos)
2 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Kardamonas
žiupsnelis Muskato riešutai
3 šaukštas Graikiniai riešutai
4 šaukštas Lazdyno riešutai
4 šaukštas Razinos
Kremui
100 g Baltasis šokoladas
5 šaukštas Maskarponės sūris
Porcijos: 10
Sudėtingumas :