Burnoje tirpstantis migdolų pyragas

 (2)
Burnoje tirpstantis migdolų pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
75min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsukti sviestą ir cukrų.

Sumaišyti miltus, druską ir kepimo miltelius.

Sudėti į išsuktą sviestą kiaušinį ir miltų maišinį.

Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, suvynioti į plėvelę ir, kol bus ruošiamas įdaras, laikyti šaldytuve.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolų masei išsukti sviestą ir cukrų.

Įmušti, nuolat plakant, vieną po kito kiaušinius.

Įmaišyti maltus migdolus ir migdolų drožles, grietinėlę, likerį ir vanilinį cukrų.

Išmaišyti, kad masė taptų vientisa.

Tešla išlipdyti pateptos išardomos formos dugną ir kraštus. Užpilti ant viršaus įdarą.

Apibarstyti migdolų drožlėmis.

Kepti apie 55 minutes.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
100 g Sviestas
0,5 stiklinė Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
1,25 stiklinė Miltai
žiupsnelis Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
Migdolų masei
150 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Cukrus
150 g Malti migdolai
1 stiklinė Grietinėlė
160 g Migdolų drožlės
2 šaukštas Likeris "Amaretto"
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
Papuošimui
2 šaukštas Migdolų drožlės
Porcijos: 12
Sudėtingumas :