Burnoje tirpstantis grietininis keksas

 (6)
Grietininis keksas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
2.8571 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių.

Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir druska.

Grietinę išsukite su cukrumi. Įpilkite lydytą sviestą ir gerai išmaišykite.

Kiaušinius išplakite su vaniliniu cukrumi.

Kiaušinius gerai išmaišykite su grietine.

Sudėkite miltus ir gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą arba silikoninę formą.

Kepkite apie 50-55 minutes.

Leiskite keksui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.

Kondensuotą pieną pakaitinkite kol pradės tirštėti ir užliekite šaukštu ant kekso viršaus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 puodelis Miltai
1 puodelis Sviestas
1 puodelis Grietinė
6 vnt. Kiaušiniai
1,5 puodelis Cukrus
1 šaukštas Vanilinis cukrus
0,5 šaukštelis Druska
1 šaukštelis Kepimo milteliai
3 šaukštas Kondensuotas pienas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :