Burnoje tirpstantis bulvių plokštainis su voveraitėmis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves sutarkuokite kartu su vienu svogūnu, įberkite druskos, pipirų ir įpilkite kefyro.

Kitą svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti su smulkiai pjaustyta šonine ir voveraitėmis į keptuvę su šaukštu aliejaus. Pagardinkite druska ir kepkite, kol svogūnai gražiai pagels, o šoninė paskrus.

Voveraites supilkite į tarkius ir gerai išmaišykite.

Gautą masę supilstykite į vienos porcijos kepimo indelius.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Patiekite su grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Bulvės
2 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
0,5 puodelis Kefyras
2 puodelis Voveraitės
100 g Šaltai rūkytos kiaulienos šoninė
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :