Burnoje tirpstanti PANNA COTTA

 (1)
Burnoje tirpstanti PANNA COTTA
Burnoje tirpstanti PANNA COTTA
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Želatiną užpilkite nedideliu kiekio vandens, kad išbringtų.

Grietinėlę, pieną, cukrų ir vanilės ekstraktą supilkite į puodą ir užvirkite.

Nukelkite nuo ugnies ir palaukite kol šiek tiek pravės pravės.

Kelis šaukštus stipriai šilto grietinėlės mišinio įpilkite į želatiną ir maišykite kol ji ištirps.

Ištirpusią želatiną supilkite į likusį grietinėlės ir pieno mišinį ir gerai išmaišykite.

Supilstykite į stiklines, ledaines ar desertines taures ir palaukite kol visai atvės. Pastatykite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol pilnai sustings.

Patiekite su uogomis ar uogiene.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

12 g Želatina
400 ml Grietinėlė (35 proc. riebumo)
200 ml Pienas
3 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Vanilės ekstraktas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :