Burnoje tirpstanti panakota

 (2)
Braškės suteikia šviežumo kokosų desertams. Jei norite, papuoškite tarkuotu baltuoju šokoladu ir skrudintomis kokosų drožlėmis. Šį desertą galima ruošti diena anksčiau.
Burnoje tirpstanti panakota
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pakaitinkite kokosų pieną ir grietinėlę su cukrumi apie pusę minutės. Gerai išmaišykite, kad cukrus ištirptų.

2. Sudėkite vandenyje pamerktą ir suminkštėjusią želatiną ir gerai išmaišykite, kad ištirptų.

Jei naudojate želatinos lapelius, sumerkite juos į šaltą vandenį, kad išbrinktų, paskui nuspauskite vandenį. Įmaišykite lapelius į karštą kremą, kad jie visiškai ištirptų. Jei naudojate želatinos miltelius, užbarstykite juos ant karšto kremo lygiu sluoksniu ir palikite kokiai minutei, kol susigers, paskui išmaišykite kremą, kad želatina ištirptų.

3. Sudėkite vanilinį cukrų ir tarkuotas žaliųjų citrinų žieveles.

4. Perdėkite į formą ir maždaug 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad nusistovėtų.

5. Prieš patiekdami papuoškite braškėmis ir kokosų drožlėmis.

Santa Maria
Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 ml SANTA MARIA kokosų pienas
200 ml Grietinėlė (35 proc.)
60 g Cukraus pudra
1 šaukštelis Želatina
1 šaukštelis SANTA MARIA vanilinis cukrus
2 vnt. Tarkuota laimo vaisių žievelė
Papuošimui:
250 g Braškės
1 šaukštas Kokoso drožlės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :