Buritai (Buritto) su jautiena

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakepkite mėsą aliejuje. Sudėkite prieskonių mišinį ir papriką. Gerai išmaišykite ir 2–3 minutes pakaitinkite neuždengtoje keptuvėje.

Pašildykite tortilijas orkaitėje ir sudėkite į jas paruoštą mėsos mišinį.
Sudėkite priedus ir užpilkite TACO padažo. Užlenkite tortilijos šonus ant įdaro ir suvyniokite kaip buritą.

Patarimas!

Jei norite, kad įdaras būtų dar maistingesnis, įdėkite virtų ryžių!

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Jautiena
1 pakelis SANTA MARIA BURRITO prieskonių mišinys
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 pakelis SANTA MARIA tortilijos
pagal skonį SANTA MARIA TACO aštrus padažas
1 šaukštas Aliejus
Priedai
pagal skonį Salotos
pagal skonį Supjaustyti pomidorai
pagal skonį Tarkuotas sūris
pagal skonį Gvakamolės padažas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :