Burgundiškas mėsos troškinys

Grybai ir raudonasis vynas šiam prancūzų ypač mėgstamam patiekalui suteikia nuostabų skonį.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
2.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Pakepinkite aliejuje mėsos kubelius ir susmulkintas česnako skilteles, sudėkite daržoves, grybus, prieskonius, pasūdykite, supilkite vyną ir vandenį.

Troškinkite apie 1,5 valandos. Sudėkite smulkintą pomidorą ir prieskonines žoleles, apibarstykite petražolėmis.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Jautiena
2 šaukštas Aliejus
3 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
2 šaukštelis Druska
2 skiltelė Česnakai
200 g Grybai konservuoti
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 vnt. Lauro lapai
200 ml Raudonas sausas vynas
100 ml Vanduo
1 vnt. Pomidorai
sauja Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :