Bulvių „traškučiai“ su sviestu

 (1)
Bulvių „traškučiai“ su sviestu
Bulvių „traškučiai“ su sviestu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuskuskite ir supjaustykite kaip įmanoma plonesniais griežinėliais.

Sudėkite į dubenį ir apipilkite ištirpintu sviestu. Pabarstykite druska ir gerai išmaišykite rankomis, kad visiems griežinėliams tektų sviesto.

Sudėkite griežinėlius vienu sluoksniu vienas šalia kito ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių (jei laikas dar nepraėjęs, o traškučiai jau apskrudę, traukite lauk).

Palaukite kol atvės ir tik tada valgykite.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Bulvės (didelės)
1 šaukštas Sviestas
0,5 šaukštelis Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :