Bulvių mišrainė su kiaušiniais

Prancuzijoje tokia mišrainė valgoma karšta arba šalta. Prie šaltos mišrainės galima patiekti silkės.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
75min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves ir kiaušinius išvirkite.

Nuluptus svogūnus supjaustykite žiedeliais, suberti į kiaurasamtį ir nuplikykite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite.

Paruoškite užpilą: actą sumaišykite su garstyčiomis, aliejumi, daržovių sultiniu ir pagardinkite kapotomis petražolėmis, druska bei pipirais.

Atvėsusias bulves supjaustykite griežinėliais, užpilkite užpilu, išmaišykite ir palikite 20 minučių.

Kiaušinius supjaustykite griežinėliais ir sluoksniais sudėkite į salotinę su bulvių griežinėliais ir svogūnų žiedeliais.

Grietinę gerai išplakite, pagardinkite vorčesterio padažu, cukrumi ir užpilkite mišrainę.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Mažos bulvės
2 šaukštelis Druska
6 vnt. Kiaušiniai
150 g Svogūnai
3 šaukštas Baltojo vyno actas
3 šaukštas Švelniosios garstyčios
6 šaukštas Aliejus
8 šaukštas Daržovių sultinys
1 šaukštelis Druska
1/2 šaukštelis Juodieji malti pipirai
6 šaukštas Kapotos petražolės
200 ml Grietinė
1 šaukštelis Vorčesterio padažas
1/2 šaukštelis Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :