Bulvių ir varškės blynukai

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
3600min
Įvertinimas:
2.6364 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir išvirkite. Atvėsusias bulve sumalkite kartu su varške, suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Masę pagardinkite druska, cukrumi, citrinos žievele ir razinomis, išmaišykite ir darykite storokus blynus, kuriuos kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje.

Patiekite su mėgstama uogiene ar grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Bulvės
200 g Varškė
3 šaukštas Miltai
1 šaukštas Cukrus
1/2 vnt. Citrinos žievelė
1 šaukštas Razinos
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :