Bulvių ir salierų apkepas

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Salierus nulupkite, supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje.

Bulves išvirkite su lupenomis, tada nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir sluoksniuojant su salierais sudėkite į kepimo indą.

Apdėliokite sviesto gabaliukais, pagardinkite druska ir pipirais, apibarstykite tarkuotu sūriu ir maždaug 15 minučių pakepkite.

Skanu su raugintais agurkais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Bulvės
2 vnt. Salierai
pagal skonį Druska
50 g Sviestas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
100 g Fermentinis sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :