Bulvių apkepas su voveraitėmis

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirtas bulves nulupkite. Skardą patepkite aliejumi ir sudėkite pusę bulvių, supjaustytų riekelėmis. Ant viršaus suberkite apvirtas su druska voveraites ir pabarstykite raudonėliu. Ant voveraičių sudėkite supjaustytą šoninę ir pagardinkite rozmarinu, tada apibarstykite sūriu.

Ant sūrio išdėliokite likusias bulves, jas apibarstykite susmulkintais krapais bei druska ir pšlakstykite aliejumi.

Pabaigoje ant viršaus gražiai išdėliokite riekelėmis supjaustytą Mozarelos sūrį. Uždenkite apkepą kepimo popieriumi ir kepkite 200 C temperatūroje 25 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1500 g Bulvės virtos su lupena
Sudėtingumas :