Bulvių apkepas su mėsa

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves ir morkas sumalkite, įdėkite vieną susmulkintą ir apkeptą svogūną, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir gerai išminkykite. Virtą mėsą sumalkite, sumaišykite su kitu susmulkintu ir apkeptu svogūnu bei prieskoniais.

Į riebalais pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės, užtepkite 2 šaukštus grietinės, tada dėkite sluoksnį mėsos ir vėl užtepkite 2 šaukštus grietinės.

Tuomet sudėkite likusią bulvių masę, suraižykite paviršių (kad būtų gražiau) ir iškepkite orkaitėje. Apkepą papuoškite porais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Virta mėsa
12 vnt. Bulvės virtos
2 vnt. Morkos virtos
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Grietinė
50 g Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :