Bulvinių blynų pica

Autorius: Janina Misiūnienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus.

Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite įdarą, pabarstykite mairūnu, žalumynais ir užberkite tarkuotu fermentinu sūriu.

Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 C , kepkite kol sūris išsilydys.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
100 g Kietasis sūris
400 g Bulvės
1 vnt. Saldžiosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Įdarui:
200 g Pievagrybiai
žiupsnelis Mairūnai
žiupsnelis Žalumynai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :