Bulviniai vėdarai

 (18)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais. Jais užplikykite paruoštas bulves, pagardinkite druska ir mairūnu, išmaišykite.

Žarnas gerai išvalykite, ištrinkite druska ir sukapotu česnaku, išplaukite ir prikimškite bulvių įdaro.

Kepimo skardą ištepkite riebalais, įpilkite truputį vandens ir sudėkite prikimštas žarnas, keliose vietose jas subadykite adata, kad kepdamos nesutrūkinėtų.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, retkarčiais viršų palaistant riebalais. Įpusėjus kepimui apverskite.

Patiekite su spirgučiais ir grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Bulvės
200 g Lašinukai
2 vnt. Svogūnai
žiupsnelis Mairūnai
pagal skonį Druska
Kiaulės žarnos
100 g Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :