Bulviniai blynai su grybais

 (5)
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
4.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus nuvalykite, nuplaukite. Jeigu naudosite pievagrybius, užteks juos pakepinti svieste. Jeigu miško grybus - juos pirma išvirkite, paskui smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu.

Bulves nulupkite, sutarkuokite burokite trintuve. Kiaušinį išplakite, sumaišykite su bulvių tarkiais, suberkite pakepintus grybus, miltus, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Valgykite su grietine arba spirgučių padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Bulvės
200 g Grybai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Kiaušiniai
15 g Miltai
50 g Aliejus
20 g Sviestas
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :