Bulvienė su baravykais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsivirkite sultinį. Į puodą sumeskite supjaustykite bulves, morkas ir svogūną. Išvirtas daržoves sultinyje sumalkite smulkintuvu iki purios tyrės. Tada suberkite prieskonius ir įdėkite lydytą sūrį.

Keptuvėje ant sviesto pakepinkite smulkintus česnakus ir apvirtus šaldytus grybus. Į sriubos lėkštę įdėkite didelį šaukštą apkeptų grybų ir žiupsnelį krapų.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 l Daržovių sultinys
300 g Šaldyti baravykai
4 vnt. Bulvės
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
100 g Lydytas sūrelis
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Krapai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :