Bruknių uogienė

Už receptą dėkojame skaitytojai Rūtai.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
35min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplautas bruknes užpilkite karštu vandeniu. Po kelių minučių nupilkite.

Cukrų užpilkite vandeniu ir užvirkite. Į sirupą suberkite uogas.

Palaukite kol užvirs ir sumažinkite ugnį.

Nugraibykite putas.

Suberkite prieskonius ir išmaišykite.

Virkite ant mažos ugnies apie 10-15 minučių.

Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Bruknės
1 kg „Dansukker“ uogienių cukrus
2 stiklinė Vanduo
4 vnt. Gvazdikėliai
1 vnt. Cinamono žievė
Sudėtingumas :