Brokolių, pomidorų ir fetos salotos

Traškios brokolių salotos, pagardintos lazdyno riešutais.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Užkaiskite puodą su vandeniu. Mažame dubenėlyje sumaišykite aliejų ir actą. Suberkite brokolius į verdantį vandenį ir po 60 sek. išgriebkite (nepervirkite - brokoliai turi būti kieti ir traškūs). Perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į didelį dubenį.

Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir suberkite ant brokolių. Sudėkite fetą, riešutus, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejaus ir acto mišinį. Išmaišykite ir patiekite.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Brokoliai
250 g Vyšniniai pomidoriukai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Balzaminis actas
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
sauja Fetos sūris
sauja Lazdyno riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :