Briuselio kopūstai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Belgijos virtuvė
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Briuselinius kopūstus nuvalykite, nuplaukite ir apkepinkite svieste. Paskui sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir truputį patroškinkite. Retkarčiais pamaišykite, kad neprisviltų.

Ištroškintus kopūstėlius apibarstykite tarkuotu muskato riešutu ir tarkuotu sūriu, pagardinkite maltais pipirais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Briuselio kopūstai
1 šaukštas Sviestas
1 stiklinė Mėsos sultinys
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutas
50 g Parmezano sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :