Briuselio kopūstai su šonine grietinėlės padaže

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apkepkite juostelėmis arba mažais kubeliais pjaustytą šoninę ir palikite pastovėti.

Apkepkite juostelėmis supjaustytas morkas ir, sumažinę ugnį, į keptuvę sudėkite kopūstus. Pakepkite, kol gražiai paruduos.

Supilkite grietinėlę, garstyčias, sojos padažą, pabarstykite prieskoniais ir kepkite, kol suminkštės. Patiekite su šonine.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Kiaulienos šoninė
1 vnt. Morkos
500 g Briuselio kopūstai
200 ml Grietinėlė
1 šaukštas Garstyčios
3 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštelis SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišinys
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :