Bolonijos padažas makaronams

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą supjaustykite gabalais ir sumalkite mėsmale. Svogūną, salierą, morką ir česnaką nuvalykite ir susmulkinkite. Į puodą supilkite alyvuogių aliejų, įdėkite sviestą ir užkaitinkite. Tada suberkite paruoštas daržoves, išmaišykite ir troškinkite 5-10 minučių.

Suberkite į daržoves paruoštą faršą, prieskonius, supilkite vyną. Troškinkite vis maišydami tol, kol skystis išgaruos. Tada supilkite pomidorus, daržovių sultinį arba vandenį, prieskonines žoleles (pavyzdžiui, tinka rozmarinas ir čiobreliai).

Kaitinkite uždengtame puode 35-45 minutes. Likus 10 minučių iki paruošimo pabaigos, į puodą įmeskite lauro lapelius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Jautiena
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Salierų stiebai
1 vnt. Morkos
2 skiltelė Česnakai
300 g Konservuoti pomidorai savo sultyse
300 ml Daržovių sultinys
50 ml Alyvuogių aliejus
125 ml Raudonas sausas vynas
50 g Sviestas
pagal skonį Prieskoninės žolelės
1 vnt. Lauro lapai
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :