Bolivinės balandos sėklų salotos su vyšniomis ir keptais migdolais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Ant vidutinio stiprumo ugnies pakaitinkite daržovių sultinį. Į sultinį sudėkite bolivinės balandos sėklas, uždenkite puodą dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių. Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite dar 10 minučių pastovėti. Tada šakute permaišykite.

Džiovintas vyšnias susmulkinkite, migdolus pakepinkite ir susmulkinkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

Dideliame inde išmaišykite džiovintas vyšnias, migdolus, svogūnų laiškus, alyvuogių aliejų, actą ir bolivinės balandos sėklas. Pagal skonį pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 1/2 stiklinė Daržovių sultinys
1 stiklinė Bolivinės balandos sėklos
1/2 stiklinė Džiovintos vyšnios
1/2 stiklinė Migdolai
1 šakelė Svogūnų laiškai
1 šaukštelis Raudonojo vyno actas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai